06-70/273-83-49
06-30/976-98-57
[email protected]
Elérhetõségek

Autókárpitozás Budapesten

Több mint 25 év autókárpitos tapasztalattal állunk rendelkezésére Budapesten korszerű műhelyünkben

Teljes körű ózonos fertőtlenítést végzünk 100% vegyszermentesen, az Önök biztonságáért. Időpont egyeztetés és kérdés esetén a 06-30/976-98-57, 06-70/273-83-49 számokon állunk rendelkezésükre.

Autókárpitozás blog

Autókárpitozással kapcsolatos érdekességeket, híreket keres? Olvasson tippeket, trükköket autókárpitos blogunkon!

Autóülés szivacs javítás, egy megoldás, csere nélkül

autóülés szivacs javítás 2021 július 16, péntek -

Az autóülés szivacs javítás és az autóülés csere között az egyik fő különbség az ezekkel a szolgáltatásokkal járó költségekben nyilvánul meg. Az autó tulajdonosának fel kell tennie a kérdést magában, hogy melyik éri meg jobban a számára, az autóülés szivacs javítása vagy pedig a teljesen új ülésnek a megvásárlása. Természetesen a kérdés nem ennyire egyszerű, sokszor ugyanis az új ülések megvásárlása lehet az egyetlen lehetőség.

Autó bőrülés javítással a régi kárpittól nem kell elbúcsúznia!

autó bőrülés javítás 2021 április 20, kedd -

Az autó bőrülés javításnak eljött az ideje és csakis profikra szeretné bízni a szolgáltatást? Az egyik legjobb döntést akkor hozza meg, ha a műhelyünkhöz fordul és megrendeli a bőrülés javítását vagy felújítását. A műhelyünk rendelkezik minden olyan felszereléssel, amivel a javítást, felújítást, cserét kimagasló színvonalon lehet elvégezni. A tökéleteshez közelítő munkát természetesen a csapatunknak köszönhetik az ügyfelek, mert csapat tagjaink nagy gyakorlattal és precizitással csinálják meg a feladatokat.

Autóülés javítással a karbantartott járműért!

2021 március 23, kedd -

Autóülés javításra érdemes tavasszal sort keríteni, ha egy autó tulajdonos szeretne teljes körű karbantartást intézni. A leggyakrabban tél elején és tavasszal, a téli és nyári szezon előtt szokás a járművek karbantartására időt szánni, hogy a soron következő szezonra felkészítsék az autókat. Ilyenkor átfogó ellenőrzés történik, amiben sor kerülhet javításra is, kisebb és nagyobb problémák elhárítására. Az ülések állapotát sem szabad elhanyagolni, mert ez is az autó része és a kinézetéhez, valamint a használhatóságához is köze van.

Bőrülés kárpitozás az ülés állapotának megfelelően

bőrülés kárpitozás 2021 február 10, szerda -

A bőrülés kárpitozás a régi kárpitnak újszerű külsőt tud adni! Az autózás sok autótulajdonos mindennapjainak a része, vannak, akik a napból több órát is vezetéssel töltenek. A rendszeres használat meglátszik a jármű belsején is, pontosabban nyomot hagy az üléseken is. Az autóülés első sorban a formáját és a kárpit eredeti állapotát veszíti el, miközben ülnek benne, ki van téve a használattal járó hatásoknak. Egy profi bőrülés kárpitozással foglalkozó műhely azonban hatékonyan tud segíteni a problémán.

Autóülés szivacs javítással nincs többé kényelmetlen ülés!

2021 január 8, péntek -

Az autóülés szivacs javítás nem minden autóüléshez ajánlott eljárás, de minden esetben szép eredményekkel jár. Egy autóülés sokféle hatásnak ki van téve az élete során. Ahol csak alkalmanként használják a járművet, ott is sérülhet a kárpit vagy a szivacs egy baleset, háziállat, valamilyen folttal járó incidens miatt. Tehát nem kell hozzá sok idő sem, hogy az ülés veszítsen az eredeti minőségéből. A leggyakoribb mégis az, hogy az autó ülése a rendszeres használat következtében kopik, a szivacsot kiülik az utasok, ami eldeformálódik vagy hiányos lesz.

Autóülés kárpitozás kiváló anyagokkal!

autóülés kárpitozás 2020 november 11, szerda -

Autóban utazni, autót vezetni rendszeres elhasználódást jelent, de nem csupán a motorra, alkatrészekre nézve, hanem a borítást is beleértve. Az autó belsejét nagy részben autókárpit fedi, ami elrejti a fém és egyéb alkatrészeket, komfortos, dekoratív belső teret ad az utazáshoz, vezetéshez. Az autókárpit tehát nem jelenti kizárólag az autóülések kárpitját, mert jelen van a tető, az ajtók, a sebváltó zsákjának vagy a műszerfalnak a borításában is.