06-70/273-83-49
06-30/976-98-57
[email protected]
Elérhetõségek

Autókárpitozás Budapesten

Több mint 25 év autókárpitos tapasztalattal állunk rendelkezésére Budapesten korszerű műhelyünkben

Teljes körű ózonos fertőtlenítést végzünk 100% vegyszermentesen, az Önök biztonságáért. Időpont egyeztetés és kérdés esetén a 06-30/976-98-57, 06-70/273-83-49 számokon állunk rendelkezésükre.

Autókárpitozás blog

Autókárpitozással kapcsolatos érdekességeket, híreket keres? Olvasson tippeket, trükköket autókárpitos blogunkon!

Autóülés szivacs javítással nincs többé kényelmetlen ülés!

2021 január 8, péntek -

Az autóülés szivacs javítás nem minden autóüléshez ajánlott eljárás, de minden esetben szép eredményekkel jár. Egy autóülés sokféle hatásnak ki van téve az élete során. Ahol csak alkalmanként használják a járművet, ott is sérülhet a kárpit vagy a szivacs egy baleset, háziállat, valamilyen folttal járó incidens miatt. Tehát nem kell hozzá sok idő sem, hogy az ülés veszítsen az eredeti minőségéből. A leggyakoribb mégis az, hogy az autó ülése a rendszeres használat következtében kopik, a szivacsot kiülik az utasok, ami eldeformálódik vagy hiányos lesz.

Autóülés kárpitozás kiváló anyagokkal!

autóülés kárpitozás 2020 november 11, szerda -

Autóban utazni, autót vezetni rendszeres elhasználódást jelent, de nem csupán a motorra, alkatrészekre nézve, hanem a borítást is beleértve. Az autó belsejét nagy részben autókárpit fedi, ami elrejti a fém és egyéb alkatrészeket, komfortos, dekoratív belső teret ad az utazáshoz, vezetéshez. Az autókárpit tehát nem jelenti kizárólag az autóülések kárpitját, mert jelen van a tető, az ajtók, a sebváltó zsákjának vagy a műszerfalnak a borításában is. 

Az autó ülés felújítás szebb autót, kényelmes utazást nyújt!

autó ülés felújítás 2020 szeptember 24, csütörtök -

Egyre inkább úgy érzi, hogy az autója elhanyagolt állapotba került? A jármű  utastere nem olyan, mint amikor megvásárolta? Az évek múltával a kárpiton és az üléseken is meglátszik a használat nyoma. Az autó ülés kikopik, sőt kifoszlik és elszakad, ronda vágások vagy szakadások éktelenítik. Rosszabb esetben maga az ülés szivacs a is elveszti az eredeti formáját és még kisebb nagyobb darabok is hiányozhatnak belőle. Az autó utasterének kárpitja, az ülések huzata is könnyen le tud amortizálódni, még akkor is, ha a tulajdonos igyekszik nagyon vigyázni rá.

Az autó üléshuzat javítás után ismét komfortosan érezheti magát autójában!

autó üléshuzat javítás 2020 augusztus 19, szerda -

Az ülések ugyanúgy mesélnek egy autóról, ahogyan a jármű külseje is. Elmondják, hogy mennyit használja az autóját  a tulajdonosa, hol járt, mit csinált, az autóban esznek e az utasai és ő maga, van e háziállata, milyen gyakran takarítja az autót stb. Az autó ülések és az üléshuzat egy idő után maradandó nyomokat visel magán. Ahogyan telnek az évek és kikezdi őket a rendszeres, hanyag vagy kevésbé hanyag használat, gyarapodnak a kopások, szakadások, foltok, a szivacs hiányos lesz vagy eldeformálódik, a bőr kifakul, a szövet felfeslik.

Az autó ülés szivacs javítás után ismét büszke lehet autójára!

autó ülés szivacs javítás 2020 július 13, hétfő -

Az autón ugyanúgy meglátszik a rendszeres használat nyoma, ahogyan a bútorokon vagy a hétköznapi tárgyakon. A jármű teljesítményére és a külsejére is hatással van az állandó vezetés és az utazás. Az egyik árulkodó jel, ami megmutatja, hogy egy autó milyen idős, az az autó ülések állapota.

Az autó bőrülés felújítás áráért nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnia!

autó bőrülés felújítás 2020 március 30, hétfő -

Ha autó bőrülés felújításról van szó, sokan ezzel kapcsolatban mindenképp kedvező árú szolgáltatást keresnek, ugyanis a mindennapi kiadások mellett jól jön, ha az ember tud egy kicsit spórolni. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, nem kell tovább keresnie, mert az autó bőrülés felújításának ára nálunk folyamatosan kedvező!