06-70/273-83-49
06-30/976-98-57
[email protected]
Elérhetõségek

Autókárpitozás Budapesten

Több mint 25 év autókárpitos tapasztalattal állunk rendelkezésére Budapesten korszerű műhelyünkben

Teljes körű ózonos fertőtlenítést végzünk 100% vegyszermentesen, az Önök biztonságáért. Időpont egyeztetés és kérdés esetén a 06-30/976-98-57, 06-70/273-83-49 számokon állunk rendelkezésükre.

Autókárpitozás blog

Autókárpitozással kapcsolatos érdekességeket, híreket keres? Olvasson tippeket, trükköket autókárpitos blogunkon!

Itt az ülésbőrözés ideje? Az idő az autóbőrülés egyik ellensége

Ülésbőrözés - autó ülés autókárpitos munka előtt és után 2021 október 2, szombat -

“Egy kis kopás, egy kis repedés még nem a világ vége.” – gondolják gyakran az autótulajdonosok. Azonban megfeledkeznek arról, hogy az autó bőrülésin található apró repedések és kopások az idő múlásával egyre nagyobb szakadássá válhatnak, melyeket csak az ülés bőrözése tudna orvosolni. Ha a zavaró hibák felett szemet is hunynak egy jó ideig, legkésőbb az autó eladásakor kínosan szembesülnek a valósággal.

Alcantara autókárpit az Auto Shanghai 2021 kiállításon

Zöld Alcantara autókárpit ER6 - SAIC Motors 2021 szeptember 2, csütörtök -

Autókárpitos szemmel izgalmas megfigyelni az új trendeket és megoldásokat. Áprilisban rendezték meg az Auto Shanghai 2021 kiállítást, ahol számos nemzetközi autómárka szerepeltette modelljeit. A járművek bemutatásánál az autókárpitok minősége fontos szempont, így nem csoda, hogy az olasz Alcantara márka is reflektorfénybe került. 

Autóülés szivacs javítás, egy megoldás, csere nélkül

autóülés szivacs javítás 2021 július 16, péntek -

Az autóülés szivacs javítás és az autóülés csere között az egyik fő különbség az ezekkel a szolgáltatásokkal járó költségekben nyilvánul meg. Az autó tulajdonosának fel kell tennie a kérdést magában, hogy melyik éri meg jobban a számára, az autóülés szivacs javítása vagy pedig a teljesen új ülésnek a megvásárlása. Természetesen a kérdés nem ennyire egyszerű, sokszor ugyanis az új ülések megvásárlása lehet az egyetlen lehetőség.

Autó bőrülés javítással a régi kárpittól nem kell elbúcsúznia!

autó bőrülés javítás 2021 április 20, kedd -

Az autó bőrülés javításnak eljött az ideje és csakis profikra szeretné bízni a szolgáltatást? Az egyik legjobb döntést akkor hozza meg, ha a műhelyünkhöz fordul és megrendeli a bőrülés javítását vagy felújítását. A műhelyünk rendelkezik minden olyan felszereléssel, amivel a javítást, felújítást, cserét kimagasló színvonalon lehet elvégezni. A tökéleteshez közelítő munkát természetesen a csapatunknak köszönhetik az ügyfelek, mert csapat tagjaink nagy gyakorlattal és precizitással csinálják meg a feladatokat.

Autóülés javítással a karbantartott járműért!

2021 március 23, kedd -

Autóülés javításra érdemes tavasszal sort keríteni, ha egy autó tulajdonos szeretne teljes körű karbantartást intézni. A leggyakrabban tél elején és tavasszal, a téli és nyári szezon előtt szokás a járművek karbantartására időt szánni, hogy a soron következő szezonra felkészítsék az autókat. Ilyenkor átfogó ellenőrzés történik, amiben sor kerülhet javításra is, kisebb és nagyobb problémák elhárítására. Az ülések állapotát sem szabad elhanyagolni, mert ez is az autó része és a kinézetéhez, valamint a használhatóságához is köze van.

Bőrülés kárpitozás az ülés állapotának megfelelően

bőrülés kárpitozás 2021 február 10, szerda -

A bőrülés kárpitozás a régi kárpitnak újszerű külsőt tud adni! Az autózás sok autótulajdonos mindennapjainak a része, vannak, akik a napból több órát is vezetéssel töltenek. A rendszeres használat meglátszik a jármű belsején is, pontosabban nyomot hagy az üléseken is. Az autóülés első sorban a formáját és a kárpit eredeti állapotát veszíti el, miközben ülnek benne, ki van téve a használattal járó hatásoknak. Egy profi bőrülés kárpitozással foglalkozó műhely azonban hatékonyan tud segíteni a problémán.