Autóülés szivacs javitás
molnarzoltan / 16.07.2021

Autóülés szivacs javítás, egy megoldás, csere nélkül

Az autóülés szivacs javítás és az autóülés csere között az egyik fő különbség az ezekkel a szolgáltatásokkal járó költségekben nyilvánul meg. Az autó tulajdonosának fel kell tennie a kérdést magában, hogy melyik éri meg jobban a számára, az autóülés szivacs javítása vagy pedig a teljesen új ülésnek a megvásárlása. Természetesen a kérdés nem ennyire egyszerű, sokszor ugyanis az új ülések megvásárlása lehet az egyetlen lehetőség.

Amikor az ülés kárpitja megy tönkre annyira, hogy újra van szükség, azt ki lehet cseréltetni. Az ülés szivacsok esetében azonban a csere gyakorlatilag új autóülést is jelent. Ha a szivacsokból új kell, a régi kárpitot le lehet szedni és vissza lehet tenni az új ülésekre, ha illenek a szivacsokra. Egyszerűbb megoldás, ha egy az egyben új ülések kerülnek a régiek helyére, persze ez értelemszerűen a legmagasabb költségeket jelenti.

Amennyiben nem tudja, hogy mik a lehetőségei egy rossz szivacs ügyében, minél előbb keressen fel autószerelő műhelyt és kérje ki hozzáértő szakember tanácsát! A szakembernek át kell vizsgálnia az autó belső terét és felmérnie, hogy az autóülések hol sérültek, milyen kiterjedt a sérülés, elhasználódás. A szakember meg tudja mondani a felmérés után, hogy elég e az autóülés szivacs javítás vagy már csak egy lehetősége maradt a tulajdonosnak.

A szivacsos autóülés javítást sem kötelező választani, ha Ön például fel szeretné újíttatni az autót vagy egyébként sem szerette soha azokat az üléseket, akkor ez jó alkalom arra, hogy másféle ülések kerüljenek az autóba. Ha az autóülés szivacs javítás mellett dönt a megrendelő, akkor számolhat azzal, hogy olcsóbban megússza a dolgot és a régi autóüléseket is visszakapja, csak megújult formában.

Keressen minket bizalommal és vegye igénybe a műhelyünk szolgáltatásait az autóülés szivacs javítással kapcsolatban is! A régi, hiányos, alakját vesztett szivacsot nem kell többé takargatnia, mert szép formát kap az ülés. Árajánlatért autóülés szivacs javításra, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a megadott elérhetőségeinken!