06-70/273-83-49
06-30/976-98-57
[email protected]
Elérhetõségek

Autókárpitozás Budapesten

Több mint 25 év autókárpitos tapasztalattal állunk rendelkezésére Budapesten korszerű műhelyünkben

Teljes körű ózonos fertőtlenítést végzünk 100% vegyszermentesen, az Önök biztonságáért. Időpont egyeztetés és kérdés esetén a 06-30/976-98-57, 06-70/273-83-49 számokon állunk rendelkezésükre.

Autókárpitos szolgáltatásaink

Autókárpitozás, autó kárpit javítás az Ön igényei szerint:

 

Autókárpit javítással a gyönyörű utastérért

http://www.autokarpitozas-javitas.hu/autokarpitos-szolgaltatasainkSajnos bármennyire is vigyáz valaki az autójára, előbb-utóbb a kárpit megsérülhet, illetve itt-ott kikophat. A különböző mértékű sérülésekből könnyen lesz nagyobb szakadás, ezért ezeknek a javítását nem érdemes halogatni. Cégünk nagy tapasztalattal és rövid határidővel vállalja az autókárpit javítást, ezért nálunk a legjobb helyen jár, ha erre van szüksége!

Autónk ülésének sérülései sajnos nem gyógyulnak meg maguktól, ezért érdemes mielőbb az autókárpit javítás mellett dönteni. Lehet egy kisebb karcolás a kutya karma által, vagy egy lyuk, amelyet a cigaretta égetett ki, esetleg nagyobb szakadás, melyet éles tárgy okozott, javítható! A sérült kárpit nagyon zavaró esztétikailag is, ám javításával jelentősen emelünk az autó értékén. Lehetséges a sima textil és a bőrülések javítása is, vagy akár a teljes újrakárpitozásnak sincsen akadálya.

Szeretné, ha autója belseje újra a régi fényében tündökölne? Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe autókárpit javítás szolgáltatásunkat!

Több mint 25 év autókárpitos tapasztalattal állunk rendelkezésére, így bármilyen jellegű autókárpitos probléma, vagy autókárpitos szakértelmet igénylő feladat esetén keressen bennünket bizalommal a következő telefonszámokon:

06-30/976-98-57, 06-70/273-83-49
vagy
kérjen ajánlatot kárpitos munkára online!

Bár elsődleges szakterületünk a bőrkárpitok javítása, felújítása, készséggel vállaljuk textil kárpitok javítását és cseréjét, vagy felújítását is! Széles autókárpit választékkal és kárpitmintákkal állunk rendelkezésére (gyári azonos, és utángyártott autókárpitok egyaránt).