Autóülés szivacs javitás

Bőrülés kárpitozás, áthúzása, javítása

Autó teljes bőrözésére vagy részleges kárpit javítása

Mercedes bőrülés fejtámla

Amennyiben az autó bőrüléseinek felületi ápolására nem fordítanak kellő figyelmet, 4-5 év után - főként az időjárás változás következtében (meleg száraz levegő, magas páratartalom) - a bőr elöregszik, kirepedezik extrém igénybevétel esetén a bőrkárpit kiszakad.

Ilyen esetekben az ülések állapotának felmérését érdemes autókárpitos szakemberre bízni, aki a a bőrkárpit állapotától függően ad ajánlatot az autó teljes bőrözésérerészleges kárpit javításra vagy esetleg bőrfestésre.

Autó búrülés javítás

Kárpitosműhelyünk vállalja a járművek teljes bőrfelületének áthúzását gyári minőségű, UV stabil bőrrel. Illetve költséghatékony megoldásként az autó ülőfelületének részleges javítása is megoldható, amikor csak a leginkább elhasználódott autókárpit elemeket cseréljük. Vállaljuk alcantara és más textil betétek cseréjét valódi bőrrel, valamint szövet huzatú ülések bőrüléssé történő átalakítását. Fontos hangsúlyozni, hogy a felújított bőrfelületeket a csere után rendszeresen bőrápolóval kell kezelni, hogy elkerüljük a bőr idő előtti kopását, elhasználódását.

Az ülőfelületeknél a fokozott igénybevételtől a bőrkárpit kopása mellett a szivacs is kipuhulhat. Öreg járműveknél a gyengébb minőségű szivacsok a levegő páratartalmát magukba szívják és hosszú távon elporladnak. Egyes régebbi típusoknál a rugó is tönkreteheti, kipuhíthatja a szivacsot. Az ilyen hibáktól az ülés mindennapi használata kényelmetlenné válhat, a szivacs felújításra szorul.

Ha a huzat vagy a szivacs javítása miatt az ülés kiszerelésre kerül. Ilyenkor ülésfűtés utólagos beépítése is megoldható egy munkával az autókárpitozás során.

Bőrülés kárpitozással, javítással kapcsolatban hívjon bizalommal:

06-30/976-98-5706-70/273-83-49 vagy kérjen online ajánlatot!