06-70/273-83-49
06-30/976-98-57
[email protected]
Elérhetõségek

Autókárpitozás Budapesten

Több mint 25 év autókárpitos tapasztalattal állunk rendelkezésére Budapesten korszerű műhelyünkben

Teljes körű ózonos fertőtlenítést végzünk 100% vegyszermentesen, az Önök biztonságáért. Időpont egyeztetés és kérdés esetén a 06-30/976-98-57, 06-70/273-83-49 számokon állunk rendelkezésükre.

Ajtókárpitozás - Ajtókárpit: az autóbelső dísze

AjtókárpitozásAmennyiben lakások ajtókárpitozása érdekli, tekintse meg bútor kárpitos oldalunkat!

A felhasználásból adódóan az ajtókárpitok igénybevétele viszonylag alacsony az ülőfelületeket borító kárpitokhoz képest. Azonban a tetőkárpitokhoz hasonlóan az ajtókat borító textilek is szivacs alapú borítások, melyek a levegő páratartalom miatt elöregszenek és ez a szivacsos szövet elválik az ajtóbetéttől. A szakszerű javításához az ajtó panelt el kell távolítani, ami a legtöbb esetben aprólékos, időigényes munka, hiszen a bontáshoz a kilincseket, hamutartókat, ablakemelőket is ki kell szerelni, mindezt az ajtókárpitot rögzítő patentek (bolhák) sérülése elkerülésével.

Az ajtókárpit cseréje olyan esetben is javasolt, amikor az üléseket új - az eredetitől különbözö színű, mintázatú - kárpitanyaggal (bőr, műbőr, szövet) húzunk újra annak érdekében, hogy az ajtó borítása ne üssön el a jármű belső többi elemétől. A megfelelelő - egymással harmonizáló - színkombinációk és a kárpitanyagok kiválasztásában szívesen állunk rendelkezésére.

Ajtó panelek újrahúzása mellett felmerülhet még

  • a középkonzolon elhelyezett könyöklő
  • a sebváltó porvédő (váltószoknya)
  • a váltógomb, a műszerfal
  • és a kormány kárpitozása, bőrözése.

Ajtókárpit készítés előtt hívjon bizalommal a következő számok egyikén:

06-30/976-98-57, 06-70/273-83-49
vagy
kérjen online ajánlatot!

Figyelem hangszóró, ablakemlő szerelésnél ügyeljünk az ajtókárpit épségére!