06-70/273-83-49
06-30/976-98-57
[email protected]
Elérhetõségek

Autókárpitozás Budapesten

Több mint 25 év autókárpitos tapasztalattal állunk rendelkezésére Budapesten korszerű műhelyünkben

Teljes körű ózonos fertőtlenítést végzünk 100% vegyszermentesen, az Önök biztonságáért. Időpont egyeztetés és kérdés esetén a 06-30/976-98-57, 06-70/273-83-49 számokon állunk rendelkezésükre.

Itt az ülésbőrözés ideje? Az idő az autóbőrülés egyik ellensége

Ülésbőrözés - autó ülés autókárpitos munka előtt és után

“Egy kis kopás, egy kis repedés még nem a világ vége.” – gondolják gyakran az autótulajdonosok. Azonban megfeledkeznek arról, hogy az autó bőrülésin található apró repedések és kopások az idő múlásával egyre nagyobb szakadássá válhatnak, melyeket csak az ülés bőrözése tudna orvosolni. Ha a zavaró hibák felett szemet is hunynak egy jó ideig, legkésőbb az autó eladásakor kínosan szembesülnek a valósággal. Addigra ugyanis az autó elegáns külseje már csak egy fakó és elhanyagolt belsőt takar, amire igencsak ráfért volna az autókárpitos munka.

 

Mitől roncsolódhat az autó bőrülése?

4-5 év után a jármű ülésének bőr borítása elöregszik, és elkezdődhet a bőr kirepedezése. Ehhez persze nem kell feltétlenül egy háziállat, egy rakoncátlan kisgyermek vagy egy óvatlan utas. Ha az autó bőrüléseinek ápolását elhanyagolják, a bőr felületének károsodása az időjárás változásának köszönhetően is bekövetkezik, például a meleg és száraz levegőtől vagy a magas páratartalomtól és az UV hatástól. Tapasztalatból tudjuk, hogy nem egyedi eset az sem, ha egy kis cigaretta hamu hullik a bőrülésre, és roncsolódik az ülés borítása.

 

Miért fontos az autóbőrülés gyors javítása, ha szakadások és repedések jelennek meg rajta?

Az ülés felületén keletkezett kis kopás vagy repedés az idő múlásával sajnos nemhogy nem regenerálódik magától, de még nagyobb sérüléssé válhat. Hosszú távon az ülés belső része akár károsodhat is, és a szivacsa is sérülhet. A késlekedésnek bizony megvan a maga ára. Az extrémen roncsolódott felületeknél szükséges lehet a bőrfelületek teljes áthúzása. Ha az autó tulajdonosa még időben cselekszik, akkor még megmenthető az autó kárpitja, és elegendő lehet az ülőfelületek részleges javítása.

 
Autó ülés kárpitozás előtt és után

 

Mikor forduljon szakemberhez ülésbőrözéssel?

A sok kis sérülés gyakran összeadódik, és előfordulhat, hogy a probléma nagyobb, mint első ránézésre gondolnánk. Ha valóban minőségi és tartós eredményre vágyunk, érdemes a házi barkács technikák helyett képzett és rutinos autókárpitos szakember segítségét kérni. Akkor is ajánlott szakemberhez fordulnia, ha még kérdései vannak a javítással kapcsolatban, hiszen egy szakértő szempár gyorsabban és hatékonyabban találhat megoldást a problémákra.
Nem véletlen, hogy szívesen segítünk autókárpitos szaktanácsadással a hozzánk fordulóknak. A szaktanácsadás díja 2500 Ft/óra, amelyet az ülés bőrözés munka megrendelése után természetesen levonunk a teljes autókárpitozás árából.

 

Mitől függnek az autóbőrülés javításánál az árak?

Az autókárpitos munka összetettsége fontos szempont az árajánlat elkészítésekor. A felhasznált anyagok minősége és mennyisége is befolyásolja a költségeket és az árakat. Magas minőségű, UV - és időjárásálló anyagokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, ezért az egyedi igények feltárásával kezdjük a munkánkat.

 

Hívjon:
06-30/976-98-57, 06-70/273-83-49

vagy írjon üzenetet az [email protected] címre!