06-70/273-83-49
06-30/976-98-57
[email protected]
Elérhetõségek

Autókárpitozás Budapesten

Több mint 25 év autókárpitos tapasztalattal állunk rendelkezésére Budapesten korszerű műhelyünkben

Teljes körű ózonos fertőtlenítést végzünk 100% vegyszermentesen, az Önök biztonságáért. Időpont egyeztetés és kérdés esetén a 06-30/976-98-57, 06-70/273-83-49 számokon állunk rendelkezésükre.

Alcantara autókárpit az Auto Shanghai 2021 kiállításon

Zöld Alcantara autókárpit ER6 - SAIC Motors

Autókárpitos szemmel izgalmas megfigyelni az új trendeket és megoldásokat. Áprilisban rendezték meg az Auto Shanghai 2021 kiállítást, ahol számos nemzetközi autómárka szerepeltette modelljeit. A járművek bemutatásánál az autókárpitok minősége fontos szempont, így nem csoda, hogy az olasz Alcantara márka is reflektorfénybe került. 

<--break- />

Az említett márka mikroszálas anyagból készült textileket gyárt, melyek méltán lehetnek a bőr alternatívái az elegáns járművek kárpitozásánál. A “szigetek a tengerben” nevű eljárással előállított kelmék körülbelül 60-70%-a poliészterből, 30-40%-a pedig poliuretánból áll. Az Alcantara anyagok tulajdonsága, hogy jó légáteresztő képességgel bírnak, kopásállóak, valamint az alkatrészek és ülések kárpitozásánál rugalmasan kezelhetőek. Arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy ezek a textilek nagyon jól színezhetőek és színtartóak, ami az autókárpitozásánál az egyik legfontosabb esztétikai szempont.

A fenti tulajdonságai miatt számos ismert autógyártó választja az Alcantara anyagokat a járművek belső terébe.

A kiállításon az olasz textilmárka feltűnt például a BMW 7-es sorozat egy különleges kiadásában a tetőkárpiton és az ajtókárpiton. Emellett olyan bemutatott modellek tartalmaztak Alcantara kárpitanyagokat, mint a BMW M3 vagy az új BMW M4 Coupé.

A sanghaji rendezvényen az Alcantara kárpitokkal olyan márkák modelljei is megjelentek, mint a Peugeot, Hongqi, GWM, Lynk & Co és SAIC.

Érdemes megnéznie ezt a rövid összefoglaló videót az Auto Shanghai 2021-ről, hiszen a felvételeken jól látható, ahogyan az autókárpitok modern luxusérzetet adnak a jármű belső terében.

Videó megtekintése

Forrás: https://www.alcantara.com, Innovation in Textiles

A tökéletes autókárpit anyag- és színválasztása elengedhetetlen ahhoz, hogy az autó tulajdonosa átélje a tökéletes vezetés élményét. Autókárpitos szolgáltatásunk során ezért örömmel segítünk kiválasztani a tökéletes anyagot ügyfeleinknek. 

Hívjon:

06-30/976-98-57, 06-70/273-83-49

vagy

írjon nekünk üzenetet!