Bőrülés kárpitozása
molnarzoltan / 10.02.2021

Bőrülés kárpitozás az ülés állapotának megfelelően

A bőrülés kárpitozás a régi kárpitnak újszerű külsőt tud adni! Az autózás sok autótulajdonos mindennapjainak a része, vannak, akik a napból több órát is vezetéssel töltenek. A rendszeres használat meglátszik a jármű belsején is, pontosabban nyomot hagy az üléseken is. Az autóülés első sorban a formáját és a kárpit eredeti állapotát veszíti el, miközben ülnek benne, ki van téve a használattal járó hatásoknak. Egy profi bőrülés kárpitozással foglalkozó műhely azonban hatékonyan tud segíteni a problémán.

Milyen módon képes változtatni a bőrülés kárpitozás egy használt autóülés kinézetén és annak állapotán? A bőrülés kárpitozás nem csak azt a projektet foglalja magában, hogy a teljes kárpitot lecserélik és a régi helyére pedig új kerül. A kárpit javítása lehet részleges is, ilyenkor a javítás kifejezetten azokat a részeket célozza meg, ahol látható nyomot hagyott a használat. Ilyen rész az ülőpárna, ahol a bőr kárpiton kirajzolódhat az ülés hagyta nyom, ezzel párhuzamosan pedig kikophat a kárpit felülete, rosszabb esetben szakadások is keletkezhetnek rajta. Ez a leggyakoribb oka annak, hogy a bőrülés kárpitozást megrendeli egy autó tulajdonosa. 

Az ülésen kívül természetesen még egyéb helyeken is tud kopni a bőr felülete, például a karfákon és az ülés peremein, ahol rendszeresen súrlódás éri, amikor az utasok mozognak, helyezkednek. A kárpit javítása megfizethető áron igénybe vehető, csak arra kell ügyelni, hogy az autó tulajdonosa valóban azt a szolgáltatást rendelje meg, amire szüksége van. Az a kárpit, ami még van olyan állapotban, hogy megmenthető, pótlással vagy festéssel javítható, felújítható. A teljesen tönkrement autóülés bőr kárpitja viszont teljes kárpitozásra szorul, azt már nem érdemes javítgatni sem festegetni.

bőrülés kárpitozással kapcsolatban szívesen adunk tanácsot minden érdeklődőnek.  A megrendelt szolgáltatást korrekt áron teljesítjük és megújult kárpitot készítünk az autóba. Lépjen kapcsolatba csapatunkkal a honlapon megtalálható, bármelyik elérhetőségünkön!