06-70/273-83-49
06-30/976-98-57
[email protected]
Elérhetõségek

Autókárpitozás Budapesten

Több mint 25 év autókárpitos tapasztalattal állunk rendelkezésére Budapesten korszerű műhelyünkben

Teljes körű ózonos fertőtlenítést végzünk 100% vegyszermentesen, az Önök biztonságáért. Időpont egyeztetés és kérdés esetén a 06-30/976-98-57, 06-70/273-83-49 számokon állunk rendelkezésükre.

Az autó ülés szivacs javítás után ismét büszke lehet autójára!

autó ülés szivacs javítás

Az autón ugyanúgy meglátszik a rendszeres használat nyoma, ahogyan a bútorokon vagy a hétköznapi tárgyakon. A jármű teljesítményére és a külsejére is hatással van az állandó vezetés és az utazás. Az egyik árulkodó jel, ami megmutatja, hogy egy autó milyen idős, az az autó ülések állapota.

Az autó ülés kárpitját az utasok kikoptatják, kiszakítják, az állandó használat következtében az ülések nemcsak elszíneződnek vagy kifakulnak, hanem az autó ülés szivacsában is jár keletkezhet. A leggyakrabban előforduló probléma az, hogy a szivacs hiányos lesz vagy eldeformálódik. A megoldás egyszerűbb, mint gondolná és nem kell hozzá egy komplett, új autó ülést vásárolnia.

Az autó ülés szivacs javítás segítségével az ülések visszakapják régi formájukat, Ön pedig ismét igényes utastérrel autózhat. Forduljon bizalommal a mi műhelyünkhöz és rendeljen autó ülés szivacs javítást, ha gyorsan és hatékonyan szeretne változtatni az autója kinézetén! Tulajdonképpen felújításról van szó, nem cseréről, ami olcsóbb, rövid időn belül elkészül és nem okoz csalódást az eredmény sem.

Az autó ülés szivacs javításának több, különböző módja is létezik, mindegyik ugyanolyan eredményes, ezt garantáljuk. A lényege mindegyik módszernek ugyanaz, hiszen a sérült vagy hiányos szivacsot pótoljuk, javítjuk ki. Ez rutin művelet, tehát nem lehet elrontani, az eredmény pedig magáért beszél. Amikor elkészülünk az autó ülés szivacs javítással Ön már csak azt látja, hogy a kárpit és az ülések szebb, újszerűbb állapotban vannak, a régi hepehupáknak, eldeformálódott támláknak vagy karfáknak nyoma sincsen. Az ülések ismét kényelmesek és szépek lesznek.

Döntsön az autó ülés szivacs javítás mellett, ha igényes, esztétikus autó üléseket szeretne ismét használni járművében! Kérje kedvező áron kínált szolgáltatásunkat! A honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén keresse kollégánkat és kérjen időpontot autó ülés szivacs javításra műhelyünkbe! Hamarosan ismét büszke lehet az autójára, mert az utastér visszakapja régi kinézetét!