06-70/273-83-49
06-30/976-98-57
[email protected]
Elérhetõségek

Autókárpitozás Budapesten

Több mint 25 év autókárpitos tapasztalattal állunk rendelkezésére Budapesten korszerű műhelyünkben

Teljes körű ózonos fertőtlenítést végzünk 100% vegyszermentesen, az Önök biztonságáért. Időpont egyeztetés és kérdés esetén a 06-30/976-98-57, 06-70/273-83-49 számokon állunk rendelkezésükre.

Az autó ülés felújítás szebb autót, kényelmes utazást nyújt!

autó ülés felújítás

Egyre inkább úgy érzi, hogy az autója elhanyagolt állapotba került? A jármű  utastere nem olyan, mint amikor megvásárolta? Az évek múltával a kárpiton és az üléseken is meglátszik a használat nyoma. Az autó ülés kikopik, sőt kifoszlik és elszakad, ronda vágások vagy szakadások éktelenítik. Rosszabb esetben maga az ülés szivacs a is elveszti az eredeti formáját és még kisebb nagyobb darabok is hiányozhatnak belőle. Az autó utasterének kárpitja, az ülések huzata is könnyen le tud amortizálódni, még akkor is, ha a tulajdonos igyekszik nagyon vigyázni rá. Kopott, foltos, szakadt autókárpit? Egy ilyen autóban nem szívesen utazik az ember. Az autó ülés felújítás a kézenfekvő megoldás! 

Egy autó ülés felújítás ideális választás akkor ha a tulajdonos kis költséggel szeretne látványos eredményeket elérni. Egy új autót kevesen tudnak megvásárolni, ha arra nincs külön félretéve pénz. A meglévő és egyébként jól teljesítő autóról sem kell lemondani, ha egy kis javítással helyre lehet pofozni. Ne vásároljon, inkább újíttassa fel az autó üléseket!

Bizonyára felmerült Önben is a kérdés, hogy az autó ülés felújítás, mint szolgáltatás, pontosan mire terjed ki? A kárpitot ki tudjuk javítani, felújítani, illetve kicserélni is. Akár teljes, akár részleges felújítást kér, a magas minőség garantált. Nem számít, hogy bőr vagy szövet a kárpit anyaga. Az üléseken szinte észre sem vehető a különbség, már ami az eredeti állapotot illeti. Az autó ülés felújítás után kocsija ugyanolyan kényelmes marad, de szebb lesz!

Az autó ülés felújítás az alkalmazott technológiáknak köszönhetően gyorsan és hatékonyan zajlik. Segítünk Önnek is megtartani az autója eredeti állapotát és kijavítjuk a kijavítható hibákat. Forduljon bizalommal a műhelyünkhöz és rendeljen autó ülés felújítást megfizethető áron! Természetesen a pontos autó ülés felújítás árakról egy részletes felmérés után tudunk nyilatkozni, ezért érdemes elhozni műhelyünkbe a járművet. Ha megfontolja ajánlatunkat, lépjen kapcsolatba cégünkkel a honlapon szereplő elérhetőségek egyikén!