06-70/273-83-49
06-30/976-98-57
aktivkarpitos@gmail.com
Elérhetõségek

Autókárpitozás Budapesten

Több mint 25 év autókárpitos tapasztalattal állunk rendelkezésére Budapesten korszerű műhelyünkben

Teljes körű ózonos fertőtlenítést végzünk 100% vegyszermentesen, az Önök biztonságáért. Időpont egyeztetés és kérdés esetén a 06-30/976-98-57, 06-70/273-83-49 számokon állunk rendelkezésükre.

Zárja az idei szezont a motorülés áthúzásával!

Eljött az ősz is, sajnos hamarosan vége az idei motoros szezonnak. Aki télen nem használja kedvenc kétkerekűjét, annak ilyenkor érdemes egy kicsit felkészítenie a hosszú pihenésre, és gondoskodni a megfelelő tárolási körülményekről. Célszerű átnézetni a járművet egy szervizzel is, illetve, amennyiben szükséges, még most beiktatni a motorülés áthúzását.

A szezon végi szervizelésnek és a motorülés áthúzásának köszönhetően jövő tavasszal már nem kell hasonlókkal foglalkoznunk, hanem, amint megérkezett a jó idő, már útra is kelhetünk! Amennyiben az ülés már elöregedett, kényelmetlen, esetleg szakadt, sérült a kárpit, úgy a motorülés áthúzását nem érdemes tovább halogatni. A kárpit állapota a tárolás során még tovább romlana, így a hibák eltüntetése is nehezebb lenne.

Forduljon hozzánk bizalommal a motorülés áthúzásával kapcsolatban még idén! Amennyiben kérdése van vagy árajánlatot szeretne kérni, munkatársaink szívesen segítenek a megadott elérhetőségeink bármelyikén.

 

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.