Autókárpitozás Budapesten

Több mint 25 év autókárpitos tapasztalattal állunk rendelkezésére Budapesten korszerű műhelyünkben

Autókárpitozás blog

Autókárpitozással kapcsolatos érdekességeket, híreket keres? Olvasson tippeket, trükköket autókárpitos blogunkon!

Motorülés áthúzása, javítása: utazzon ismét kényelmesen!

motorülés áthúzás, vagy javítás 2019 április 16, kedd - webmaster

Ahogy egy autó bőrkárpitja, úgy a motorülés is egy bizonyos idő után megadhatja magát, emiatt pedig kopások, kisebb-nagyobb repedések keletkezhetnek a felületén. Ilyenkor csak egy lehetőség van: a motorülés áthúzása, vagy javítása, mivel a hibák maguktól nem fognak eltűnni, sőt, az állapota már csak romolhat. Ha az Ön ülése is ilyen állapotban van, keressen bennünket a motorülés áthúzásáért, javításáért!

Ne költsön új bőrülésre, válassza a költséghatékonyabb bőrülés javítást!

bőrülés javítás 2019 március 7, csütörtök - webmaster

A bőrülés egyszerre nagyon exkluzív és nagyon kényes dolog is. Aki ilyet szeretne az autójában használni, annak számolnia kell azzal, hogy több törődést igényel, mint egy nem bőrből készült autókárpit. Azonban a féltő gondoskodás sem tudja megállítani az idő múlását és az azzal járó nyomokat. A bőrülés előbb-utóbb elhasználódik, megkopik az anyag, fakulnak a színek, repedések, szakadások keletkeznek, valamint az ülés is eldeformálódhat. Ugye, Ön sem szeretne minden áron új bőrülésre költeni? Van más lehetőség is?

Nekünk a szakadt bőrülés javítása sem jelent kihívást!

2019 január 8, kedd - webmaster

Azoknak a gépjármű tulajdonosoknak, akiknek az autójukban bőrülés található, a legnagyobb rémálmuk ezzel kapcsolatban az, hogy valami miatt szétszakad a bőr. Sajnos egyes esetekben ez nemcsak képzeletbeli félelem, hanem meg is valósul, ilyenkor pedig a tulajdonosok pánikba esnek.  Sokan azt gondolják, hogy a szakadt bőrülés javítására nincsen lehetőség, vagy, ha mégis, mélyen a pénztárcájukba kell nyúlniuk ezért. Ha Önt is ebben a helyzetben van, bízza ránk a javítást!

Audi R8 Nappa bőrülés

Audi R8 Nappa bőrülés 2013 november 11, hétfő - aktivkarpitos

Az Audi egy gyönyörű fotót twittelt a kétüléses sportautójának steppelt Nappa bőrüléséről. A cég amerikai oldalán legújabb online kampányában arra buzdítja a rajongóit, hogy egy egynapos R8-as próbavezetés reményében a cég által biztosított video és hanganyagok segítségével mixeljenek egy szerelmes levelet az R8-as hoz.

Természetes és újrahasznosított autókárpit anyagok

Autóülés szivacs szójából 2013 október 26, szombat - aktivkarpitos

Az autógyártásban a szintetikus összetevők mellett a modern technológiáknak és a környezettudatos gyártóknak köszönhetően egyre inkább tért hódítanak a természetes alapú anyagok is.

Mercedes és Audi autókárpitjához termesztenek csalánt Vésztőn

Mercedes és Audi autókárpitjához termesztenek csalánt Vésztőn 2013 szeptember 26, csütörtök - aktivkarpitos

A nyár közepén indult közmunkaprogram keretén belül luxusautók kárpitjának alapanyagául szolgáló csalánültetvényt telepítettek Vésztő határában. A környezetkímélő anyagot autók belső kárpitjának merevítő és hangcsillapító elemeinél alkalmazzák. A vésztői önkormányzat a német textilpiacon vezető céggel, a Mattes&Ammann-nal kötött megállapodást 110 ezer tő csalán ültetéséről. Egyelőre öthektáros területen termesztenek csalánt, de a tervek szerint a következő évben már további húsz hektáron is folynának a munkálatok.

Tartalom átvétel