Autókárpitozás Budapesten

Több mint 25 év autókárpitos tapasztalattal állunk rendelkezésére Budapesten korszerű műhelyünkben

Autókárpitozás blog

Autókárpitozással kapcsolatos érdekességeket, híreket keres? Olvasson tippeket, trükköket autókárpitos blogunkon!

Audi R8 Nappa bőrülés

Audi R8 Nappa bőrülés 2013 november 11, hétfő - aktivkarpitos

Az Audi egy gyönyörű fotót twittelt a kétüléses sportautójának steppelt Nappa bőrüléséről. A cég amerikai oldalán legújabb online kampányában arra buzdítja a rajongóit, hogy egy egynapos R8-as próbavezetés reményében a cég által biztosított video és hanganyagok segítségével mixeljenek egy szerelmes levelet az R8-as hoz.

Természetes és újrahasznosított autókárpit anyagok

Autóülés szivacs szójából 2013 október 26, szombat - aktivkarpitos

Az autógyártásban a szintetikus összetevők mellett a modern technológiáknak és a környezettudatos gyártóknak köszönhetően egyre inkább tért hódítanak a természetes alapú anyagok is.

Mercedes és Audi autókárpitjához termesztenek csalánt Vésztőn

Mercedes és Audi autókárpitjához termesztenek csalánt Vésztőn 2013 szeptember 26, csütörtök - aktivkarpitos

A nyár közepén indult közmunkaprogram keretén belül luxusautók kárpitjának alapanyagául szolgáló csalánültetvényt telepítettek Vésztő határában. A környezetkímélő anyagot autók belső kárpitjának merevítő és hangcsillapító elemeinél alkalmazzák. A vésztői önkormányzat a német textilpiacon vezető céggel, a Mattes&Ammann-nal kötött megállapodást 110 ezer tő csalán ültetéséről. Egyelőre öthektáros területen termesztenek csalánt, de a tervek szerint a következő évben már további húsz hektáron is folynának a munkálatok.

A Smart autóülései - új négyüléses koncepció: Fourjoy

A Smart autóülések 2013 szeptember 14, szombat - aktivkarpitos

Smart FourJoy lounge ülései

A szeptemberi Frankfurti Motor show-n a Smart bemutatta az új generációs modelljeinek előfutárát a négyüléses Smart Fourjoy-t. A német cég egyik legszembetűnőbb újítása - az ajtók hiánya mellett - a futurisztikus autóülések. Nevezhetnénk ezek alapján a koncepcióautót háromüléses változatnak is, hisz a vezető mögötti két utas egy kétszemélyes papasan fotelre hasonlító közös kagylóban foglalhat helyet.

Határ a csillagos ég - tetőkárpit Rolls Royce módra

Rolls Royce világító tetőkárpit 2013 augusztus 10, szombat - aktivkarpitos

A Rolls-Royce Phantom egy igazán egyedi tetőkárpittal kápráztatja el utasait. Az luxusautó belső világítását a tetőtálcába épített több, mint 1 600 apró üvegszálből álló fényforrás biztosítja, mely a perforált bőrkárpiton keresztül világítja be az utasteret. A díjnyertes Starlight Headliner névre keresztelt megoldás a csillagos égboltot imitálja.

Prémium autószőnyegek gyártása Magyarországon

Racemark autószőnyegek 2013 február 10, vasárnap - aktivkarpitos

Komárom város ipari parkja újabb munkahelyeket teremtő autóipari beruházóval gyarapodott: a Racemark International Kft. 2013 első negyedévben indítja a prémium autómárkáknak beszállító szőnyegmegmunkáló üzemét a Duna-parti városban - közölte a projekt megvalósulásában résztvevő Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) az MTI-vel.

Tartalom átvétel