Autókárpitozás Budapesten

Több mint 25 év autókárpitos tapasztalattal állunk rendelkezésére Budapesten korszerű műhelyünkben

Autókárpitozás blog

Autókárpitozással kapcsolatos érdekességeket, híreket keres? Olvasson tippeket, trükköket autókárpitos blogunkon!

Nekünk a szakadt bőrülés javítása sem jelent kihívást!

2019 január 8, kedd - webmaster

Azoknak a gépjármű tulajdonosoknak, akiknek az autójukban bőrülés található, a legnagyobb rémálmuk ezzel kapcsolatban az, hogy valami miatt szétszakad a bőr. Sajnos egyes esetekben ez nemcsak képzeletbeli félelem, hanem meg is valósul, ilyenkor pedig a tulajdonosok pánikba esnek.  Sokan azt gondolják, hogy a szakadt bőrülés javítására nincsen lehetőség, vagy, ha mégis, mélyen a pénztárcájukba kell nyúlniuk ezért. Ha Önt is ebben a helyzetben van, bízza ránk a javítást!

Audi R8 Nappa bőrülés

Audi R8 Nappa bőrülés 2013 november 11, hétfő - aktivkarpitos

Az Audi egy gyönyörű fotót twittelt a kétüléses sportautójának steppelt Nappa bőrüléséről. A cég amerikai oldalán legújabb online kampányában arra buzdítja a rajongóit, hogy egy egynapos R8-as próbavezetés reményében a cég által biztosított video és hanganyagok segítségével mixeljenek egy szerelmes levelet az R8-as hoz.

Természetes és újrahasznosított autókárpit anyagok

Autóülés szivacs szójából 2013 október 26, szombat - aktivkarpitos

Az autógyártásban a szintetikus összetevők mellett a modern technológiáknak és a környezettudatos gyártóknak köszönhetően egyre inkább tért hódítanak a természetes alapú anyagok is.

Mercedes és Audi autókárpitjához termesztenek csalánt Vésztőn

Mercedes és Audi autókárpitjához termesztenek csalánt Vésztőn 2013 szeptember 26, csütörtök - aktivkarpitos

A nyár közepén indult közmunkaprogram keretén belül luxusautók kárpitjának alapanyagául szolgáló csalánültetvényt telepítettek Vésztő határában. A környezetkímélő anyagot autók belső kárpitjának merevítő és hangcsillapító elemeinél alkalmazzák. A vésztői önkormányzat a német textilpiacon vezető céggel, a Mattes&Ammann-nal kötött megállapodást 110 ezer tő csalán ültetéséről. Egyelőre öthektáros területen termesztenek csalánt, de a tervek szerint a következő évben már további húsz hektáron is folynának a munkálatok.

A Smart autóülései - új négyüléses koncepció: Fourjoy

A Smart autóülések 2013 szeptember 14, szombat - aktivkarpitos

Smart FourJoy lounge ülései

A szeptemberi Frankfurti Motor show-n a Smart bemutatta az új generációs modelljeinek előfutárát a négyüléses Smart Fourjoy-t. A német cég egyik legszembetűnőbb újítása - az ajtók hiánya mellett - a futurisztikus autóülések. Nevezhetnénk ezek alapján a koncepcióautót háromüléses változatnak is, hisz a vezető mögötti két utas egy kétszemélyes papasan fotelre hasonlító közös kagylóban foglalhat helyet.

Határ a csillagos ég - tetőkárpit Rolls Royce módra

Rolls Royce világító tetőkárpit 2013 augusztus 10, szombat - aktivkarpitos

A Rolls-Royce Phantom egy igazán egyedi tetőkárpittal kápráztatja el utasait. Az luxusautó belső világítását a tetőtálcába épített több, mint 1 600 apró üvegszálből álló fényforrás biztosítja, mely a perforált bőrkárpiton keresztül világítja be az utasteret. A díjnyertes Starlight Headliner névre keresztelt megoldás a csillagos égboltot imitálja.

Tartalom átvétel