Autókárpitozás Budapesten

Több mint 25 év autókárpitos tapasztalattal állunk rendelkezésére Budapesten korszerű műhelyünkben

Autókárpitozás blog

Autókárpitozással kapcsolatos érdekességeket, híreket keres? Olvasson tippeket, trükköket autókárpitos blogunkon!

Autóülés javítás pontosan és gyorsan? Keressen bennünket!

autóülés javítás 2019 június 12, szerda - webmaster

Egy autó utastere számtalan tényezőnek van kitéve, és ez egy idő után meg is látszik rajta, legfőképp az üléseken. Az elhasználódott ülőalkalmatosságokat szükséges javíttatni, hiszen egyrészt rendkívül előnytelenül mutatnak, másrészt ilyen állapotban nem lehet megfelelően használni az üléseket, melyek tovább is sérülhetnek. Ha érdeklődik az autóülés javítás iránt, azonban ehhez mindenképp gyors és pontos szolgáltatást keres, ne kutasson tovább, ugyanis jó helyen jár!

Ne csak kívül ragyogjon az autó, belül is legyen igényes: autóülés-javítás

2019 május 14, kedd - webmaster

Sok autós rajongva imádja az autóját, ápolja, szépítgeti, és mindent megtesz azért, hogy a tökéletes szépségét megőrizze, ám sokan elkövetik azt a hibát, hogy csak az autó külsejével törődnek, a belsejét pedig elhanyagolják, pedig a tiszta és rendben tartott beltér éppolyan fontos, mint az impozáns külső.

Motorülés áthúzása, javítása: utazzon ismét kényelmesen!

motorülés áthúzás, vagy javítás 2019 április 16, kedd - webmaster

Ahogy egy autó bőrkárpitja, úgy a motorülés is egy bizonyos idő után megadhatja magát, emiatt pedig kopások, kisebb-nagyobb repedések keletkezhetnek a felületén. Ilyenkor csak egy lehetőség van: a motorülés áthúzása, vagy javítása, mivel a hibák maguktól nem fognak eltűnni, sőt, az állapota már csak romolhat. Ha az Ön ülése is ilyen állapotban van, keressen bennünket a motorülés áthúzásáért, javításáért!

Ne költsön új bőrülésre, válassza a költséghatékonyabb bőrülés javítást!

bőrülés javítás 2019 március 7, csütörtök - webmaster

A bőrülés egyszerre nagyon exkluzív és nagyon kényes dolog is. Aki ilyet szeretne az autójában használni, annak számolnia kell azzal, hogy több törődést igényel, mint egy nem bőrből készült autókárpit. Azonban a féltő gondoskodás sem tudja megállítani az idő múlását és az azzal járó nyomokat. A bőrülés előbb-utóbb elhasználódik, megkopik az anyag, fakulnak a színek, repedések, szakadások keletkeznek, valamint az ülés is eldeformálódhat. Ugye, Ön sem szeretne minden áron új bőrülésre költeni? Van más lehetőség is?

Nekünk a szakadt bőrülés javítása sem jelent kihívást!

2019 január 8, kedd - webmaster

Azoknak a gépjármű tulajdonosoknak, akiknek az autójukban bőrülés található, a legnagyobb rémálmuk ezzel kapcsolatban az, hogy valami miatt szétszakad a bőr. Sajnos egyes esetekben ez nemcsak képzeletbeli félelem, hanem meg is valósul, ilyenkor pedig a tulajdonosok pánikba esnek.  Sokan azt gondolják, hogy a szakadt bőrülés javítására nincsen lehetőség, vagy, ha mégis, mélyen a pénztárcájukba kell nyúlniuk ezért. Ha Önt is ebben a helyzetben van, bízza ránk a javítást!

Audi R8 Nappa bőrülés

Audi R8 Nappa bőrülés 2013 november 11, hétfő - aktivkarpitos

Az Audi egy gyönyörű fotót twittelt a kétüléses sportautójának steppelt Nappa bőrüléséről. A cég amerikai oldalán legújabb online kampányában arra buzdítja a rajongóit, hogy egy egynapos R8-as próbavezetés reményében a cég által biztosított video és hanganyagok segítségével mixeljenek egy szerelmes levelet az R8-as hoz.

Tartalom átvétel