06-70/273-83-49
06-30/976-98-57
aktivkarpitos@gmail.com
Elérhetõségek

Autókárpitozás Budapesten

Több mint 25 év autókárpitos tapasztalattal állunk rendelkezésére Budapesten korszerű műhelyünkben

Teljes körű ózonos fertőtlenítést végzünk 100% vegyszermentesen, az Önök biztonságáért. Időpont egyeztetés és kérdés esetén a 06-30/976-98-57, 06-70/273-83-49 számokon állunk rendelkezésükre.

Új év, új élet: autóülés kárpitozás Budapesten 2020-ban is!

Ismét közeleg az év vége, ami egyben a megújulás kezdete is lehet. Ahogy közeleg a szilveszter, sokan tesznek fogadalmakat, hogy mi mindent fognak megcsinálni jövőre, illetve mi lesz az első dolguk újévkor. Ön úgy gondolta, hogy jövőre többet fog tenni a dolgaiért, például az autójáért? Akkor a legjobb helyen jár, ugyanis az autóülés kárpitozás Budapesten 2020-ban is elérhető lesz!

 

Az autóülés kárpitozás Budapesten népszerű szolgáltatásunk, hiszen ki ne szeretné, ha a gépjárműve visszanyerné régi fényét? Cégünk újjá varázsolja a jármű teljes belső kárpitozását, sőt, ha szükséges, a tetőkárpit javításában is számíthatnak ránk ügyfeleink. Mindezt rövid határidővel és kedvező áron végezzük, így Ön már az év elején egy megújult autóval közlekedhet!

 

További információért forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink szívesen tájékoztatják a részletekről! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és igényelje még ma az autóülés kárpitozását Budapesten!

 

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.