06-70/273-83-49
06-30/976-98-57
aktivkarpitos@gmail.com
Elérhetõségek

Autókárpitozás Budapesten

Több mint 25 év autókárpitos tapasztalattal állunk rendelkezésére Budapesten korszerű műhelyünkben

Teljes körű ózonos fertőtlenítést végzünk 100% vegyszermentesen, az Önök biztonságáért. Időpont egyeztetés és kérdés esetén a 06-30/976-98-57, 06-70/273-83-49 számokon állunk rendelkezésükre.

Nekünk a szakadt bőrülés javítása sem jelent kihívást!

Azoknak a gépjármű tulajdonosoknak, akiknek az autójukban bőrülés található, a legnagyobb rémálmuk ezzel kapcsolatban az, hogy valami miatt szétszakad a bőr. Sajnos egyes esetekben ez nemcsak képzeletbeli félelem, hanem meg is valósul, ilyenkor pedig a tulajdonosok pánikba esnek.  Sokan azt gondolják, hogy a szakadt bőrülés javítására nincsen lehetőség, vagy, ha mégis, mélyen a pénztárcájukba kell nyúlniuk ezért. Ha Önt is ebben a helyzetben van, bízza ránk a javítást!

A szakadt bőrülés javítása számunkra nem jelenthet kihívást. Mivel tisztában vagyunk a váratlan helyzetek okozta balesetekkel, műhelyünkben mindenre fel vagyunk készülve. Így a szakadt bőrülés javítása után garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel. Nemcsak a minőségre ügyelünk, hanem a megfizethető árakra is, ugyanis fontosnak tartjuk, hogy bárki számára könnyedén elérhetővé váljon a szakadt bőrülés javítása.

Ha szeretné megtapasztalni szolgáltatásunk előnyeit és igénybe venné, esetleg kérdései lennének a szakadt bőrülés javításával kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.