06-70/273-83-49
06-30/976-98-57
aktivkarpitos@gmail.com
Elérhetõségek

Autókárpitozás Budapesten

Több mint 25 év autókárpitos tapasztalattal állunk rendelkezésére Budapesten korszerű műhelyünkben

Teljes körű ózonos fertőtlenítést végzünk 100% vegyszermentesen, az Önök biztonságáért. Időpont egyeztetés és kérdés esetén a 06-30/976-98-57, 06-70/273-83-49 számokon állunk rendelkezésükre.

Ne csak kívül ragyogjon az autó, belül is legyen igényes: autóülés-javítás

Sok autós rajongva imádja az autóját, ápolja, szépítgeti, és mindent megtesz azért, hogy a tökéletes szépségét megőrizze, ám sokan elkövetik azt a hibát, hogy csak az autó külsejével törődnek, a belsejét pedig elhanyagolják, pedig a tiszta és rendben tartott beltér éppolyan fontos, mint az impozáns külső.

Az autóülés-javítás azoknak az autótulajdonosoknak ajánlott szolgáltatás, akik nem szeretnének teljes üléscserére költeni, viszont az autóüléseik már elhasznált állapotban vannak. Az autóülés-javítás azokon az üléseken segít, amik már kicsit kopottasak, sérültek, kiszakadtak, vagy hiányos a szivacsozásuk. Nem menthetetlenek, még nem kell, hogy átadják a helyet új üléseknek, hanem elég, ha a tulajdonos egy szakember gondjaira bízza őket. 

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe cégünk szolgáltatásait autóülés-javítással kapcsolatban! Kedvező áron juthat új állapotú ülésekhez anélkül, hogy teljes áron kellene újat vásárolnia. 

Lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és tájékozódjon a részletekről!

 

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.