Motorülés kárpitozás
molnarzoltan / 16.04.2019

Motorülés áthúzása, javítása: utazzon ismét kényelmesen!

Ahogy egy autó bőrkárpitja, úgy a motorülés is egy bizonyos idő után megadhatja magát, emiatt pedig kopások, kisebb-nagyobb repedések keletkezhetnek a felületén. Ilyenkor csak egy lehetőség van: a motorülés áthúzása, vagy javítása, mivel a hibák maguktól nem fognak eltűnni, sőt, az állapota már csak romolhat. Ha az Ön ülése is ilyen állapotban van, keressen bennünket a motorülés áthúzásáért, javításáért!

Az, hogy a motorülésnek áthúzásra, vagy javításra van szüksége, a hibák méretétől függ. Értelemszerűen a mély repedések, illetve szakadás esetén van szükség a teljes áthúzásra, egy-két apró sérülésnél pedig a javítás is bőven elegendő lesz. Bármelyikről is legyen szó, garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel, így ismét egy esztétikus és kényelmes motort tudhat a magáénak.

motorülés áthúzását, javítását pontosan, precízen, a lehető legrövidebb határidővel végezzük azért, hogy minél hamarabb újra használhassa a motorját. A szolgáltatás igénybevételéért keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!