06-70/273-83-49
06-30/976-98-57
aktivkarpitos@gmail.com
Elérhetõségek

Autókárpitozás Budapesten

Több mint 25 év autókárpitos tapasztalattal állunk rendelkezésére Budapesten korszerű műhelyünkben

Teljes körű ózonos fertőtlenítést végzünk 100% vegyszermentesen, az Önök biztonságáért. Időpont egyeztetés és kérdés esetén a 06-30/976-98-57, 06-70/273-83-49 számokon állunk rendelkezésükre.

Iktassa be még idén az autókárpitozást Budapesten!

Elérkezett a november is, már nincs sok hátra az idei évből. Egy kicsit ilyenkor már érdemes belekezdeni azokba a munkákba, amiket még idén, karácsony előtt szeretnénk véghezvinni, hogy ne kelljen semmivel sem kapkodni. Lomtalanítás, házszigetelés, autó szervizelése? Még mind beleférhet, de, ha hozzánk fordul, akkor rövid határidővel lehetséges az autókárpitozás is Budapesten!

 

Az év vége mindig segít egy kicsit a dolgok lezárásban is, ilyenkor hajlamosabbak vagyunk változtatni, megcsinálni azokat, amiket eddig halogattunk. Így teljesen más érzés az új évet várni, ezért ezt az időszakot érdemes is kihasználni. Elhasználódott, szakadt az autójában az ülés? Meglátszik rajta a kutya karma? Kiégette a cigaretta? Iktassa be még idén az autókárpitozást Budapesten, mi kedvező feltételekkel állunk rendelkezésére!

 

Forduljon hozzánk bizalommal az autókárpitozásért Budapesten! Döntsön Ön is tapasztalt, profi csapatunk mellett, a mi munkánkban biztosan nem fog csalódni!

 

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.