06-70/273-83-49
06-30/976-98-57
aktivkarpitos@gmail.com
Elérhetõségek

Autókárpitozás Budapesten

Több mint 25 év autókárpitos tapasztalattal állunk rendelkezésére Budapesten korszerű műhelyünkben

Teljes körű ózonos fertőtlenítést végzünk 100% vegyszermentesen, az Önök biztonságáért. Időpont egyeztetés és kérdés esetén a 06-30/976-98-57, 06-70/273-83-49 számokon állunk rendelkezésükre.

Használt gépjármű vásárlás után legyen az első lépés az autóülés javítás!

autóülés javítása

Napjainkban nagyon sokan a használt autó vásárlása mellett teszik le a voksukat. Ezzel persze sokat lehet spórolni, de vannak olyan dolgok, amikbe ilyen esetben érdemes egy kis pénzt fektetni: például egy alapos vizsgálat a szerviznél, illetve az autóülés javítása.

Sajnos akármennyire is vigyázunk egy járműre, idővel biztos, hogy lesznek kisebb-nagyobb foltok, sérülések az ülések kárpitján. Elég egy élesebb tárgy, ami megvágja, és máris elcsúfítja az autó belsejét. Az autóülés javításával azonban eltüntethetőek az ilyen hibák, így Önnek nem kell a régi tulajdonos vagy az idő vasfoga által okozott sérüléseket takargatnia. Kiszakadt, elhasználódott, megégett? Eltüntetjük a nyomokat, méghozzá kedvező áron!

Ön is hasonló cipőben jár? Most vásárolt autót használtan és szeretné egy kicsit feljavítani, amit lehet? Bízza ránk az autóülés javítását, és máris éveket fiatalodhat új járműve! Keressen fel minket bizalommal még ma!

 

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.