06-70/273-83-49
06-30/976-98-57
aktivkarpitos@gmail.com
Elérhetõségek

Autókárpitozás Budapesten

Több mint 25 év autókárpitos tapasztalattal állunk rendelkezésére Budapesten korszerű műhelyünkben

Teljes körű ózonos fertőtlenítést végzünk 100% vegyszermentesen, az Önök biztonságáért. Időpont egyeztetés és kérdés esetén a 06-30/976-98-57, 06-70/273-83-49 számokon állunk rendelkezésükre.

Az autóülés kárpitozással újként használhatja a régi ülést: az elhasznált szivacs cseréje hatékony megoldás!

A használatban lévő bútorok sérülnek és a kinézetük is romlik egy idő után, teljesen mindegy, hogy a nappaliban vagy akár az autóban találhatóak. Az autóülést is bútorként használjuk, mert ülünk, alszunk, eszünk, iszunk, olvasunk benne. A szivacsa kiszakadhat, eldeformálódhat, ez pedig csúnya látvány, de az autóülés kárpitozás segít a problémán.

Az autóülés kárpitozás részeként ki tudjuk cserélni az elhasznált szivacsot, anélkül, hogy az a teljes ülés cseréjével járna. Ez egy gyors, kényelmes és nem utolsó sorban költséghatékony megoldás is, amit minden autótulajdonosnak ajánlunk. A jól ismert, szeretett és eredeti autóüléstől vagy az egyedi kárpittól így nem szükséges megválni. Az autóülés kárpitozásnak köszönhetően pénzt spórolhat, hiszen továbbra is a régi autóülést használhatja, ám új szivaccsal!

Tudjon meg többet szolgáltatásainkról a weboldalunkon szereplő elérhetőségeink egyikén, és bátran keresse kollégáinkat!

 

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.