Autósülés kárpitozás
molnarzoltan / 04.03.2020

Autóülés kárpitozás: legyen ismét kifogástalan az utastér!

Sok embernek igencsak megviselt állapotú járműve utastere, különösen az ülések kárpitja. Az évek során rengeteg szennyeződés éri felületüket, és nem ritka, hogy az anyag kiszakad, kiég, kilyukad. Egyesek hosszú ideig is képesek kompromisszumot kötni ezzel az állapottal, azonban ilyen körülmények között nem igazán kellemes az utazás. Ha az Ön gépjárművének is ilyen az utastere, tegyen azért, hogy ismét kifogástalanok legyenek a körülmények: keressen bennünket bizalommal autóülés kárpitozásért! Vállaljuk szövet- és bőrülések teljes, illetve részleges javítását, de akkor is fordulhat hozzánk, ha csak a szivacs pótlására van szükség!

Az autóülés kárpitozással járműve utastere ismét kifogástalan állapotú lehet, így pedig sokkal kellemesebbek lesznek az utazások, nem csupán Önnek, hanem az utasoknak is. Cégünknél lehetőség van teljes és részleges kárpitozásra is, így nincs szükség arra, hogy egy kisebb sérülés miatt az egész kárpit le legyen cserélve. Így jelentős összeget is megspórolhat, ha időben fordul hozzánk.

Az autóülés kárpitozásban mi a maximumot nyújtjuk: gyors és ügyfélközpontú szolgáltatás keretein belül újjá varázsoljuk járművét! Bővebb információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!