Autóülés kárpitozás
molnarzoltan / 11.11.2020

Autóülés kárpitozás kiváló anyagokkal!

Autóban utazni, autót vezetni rendszeres elhasználódást jelent, de nem csupán a motorra, alkatrészekre nézve, hanem a borítást is beleértve. Az autó belsejét nagy részben autókárpit fedi, ami elrejti a fém és egyéb alkatrészeket, komfortos, dekoratív belső teret ad az utazáshoz, vezetéshez. Az autókárpit tehát nem jelenti kizárólag az autóülések kárpitját, mert jelen van a tető, az ajtók, a sebváltó zsákjának vagy a műszerfalnak a borításában is. 

Azt mégis kijelenthetjük, hogy a legnagyobb terhelésnek az autóülés van kitéve, hiszen ezt használja a sofőr és az utasok minden utazás alkalmával. Amikor kényelembe helyezzük magunkat, fészkelődünk, kiszállunk és beszállunk az autóba, az a kárpitot igénybe veszi, ez az igénybe vétel hosszú távon pedig kopásban, egyéb sérülésekben nyilvánul meg és akkor még nem beszéltünk a sajnálatos balesetek hagyta nyomokról. Az autóülés kárpitozás pontosan az ilyen nyomok kijavítását célozza meg.

Az autóülés kárpitozás jelenthet felújítást, javítást vagy teljes kárpit cserét is. Nem mindegy, hogy milyen mértékben van elhasználva, sérülve az autóülés, a pontos állapotfelmérés, a lehetőségek mérlegelése és a szakember tanácsa alapján lehet eldönteni, hogy melyikre van szükség.

Az autóülés kárpitozásnál lehet ugyanazt vagy hasonló anyagot használni vagy pedig teljesen új kárpittal bevonni az üléseket. A műbőr ma már elfogadott és ajánlott választás egy új autóülés kárpitozáshoz. Ennek több oka is van. Egyrészt a műbőr anyag hasonló a valódi bőrhöz, ugyanazt a látványt és tapintást tudja adni, viszont nem kerül olyan sokba, mint a bőr. A műbőrből elkészített autóülés kárpitozás tartós, minőségi és esztétikus egyszerre. Egy jól megválasztott műbőr anyag lángálló, nem fakul a napfény hatására, nem teszi tönkre a nedvesség sem, ugyanakkor komfortos és könnyen tisztítható.

Az autóülés kárpitozást bízza ránk, nem csupán megbízható szakértelmet, kedvező árat, hanem minőségi kárpitos anyagokat is biztosítunk azoknak az ügyfeleknek, akik minket választanak!