06-70/273-83-49
06-30/976-98-57
aktivkarpitos@gmail.com
Elérhetõségek

Autókárpitozás Budapesten

Több mint 25 év autókárpitos tapasztalattal állunk rendelkezésére Budapesten korszerű műhelyünkben

Teljes körű ózonos fertőtlenítést végzünk 100% vegyszermentesen, az Önök biztonságáért. Időpont egyeztetés és kérdés esetén a 06-30/976-98-57, 06-70/273-83-49 számokon állunk rendelkezésükre.

Autóülés javítás: ne kössön tovább kompromisszumot az elhasználódott üléssel!

váll csere festés elötti álapot

Sok autóban igencsak elhasználódott ülésekkel lehet találkozni. Ezek nem csupán látványukban hagynak némi kívánnivalót maguk után, hanem kényelmükkel kapcsolatban is. A tönkrement szivaccsal rendelkező ülésen igencsak kényelmetlen ülni, főleg egy hosszabb utazás során, ennek ellenére több gépjármű tulajdonos is kompromisszumot köt ezzel az állapottal. Egyeseknek nincs idejük a javíttatással foglalkozni, mások pedig egyszerűen csak megfeledkeznek erről. Amennyiben Ön ismét szeretne kényelmesen utazni, bízza ránk mihamarabb az autóülés javítását!

Az autóülés javítás keretein belül teljesen újjá varázsoljuk a tönkrement ülést. Végre nem fogja zavarni a kitüremkedő szivacs vezetés közben, ez pedig a kényelem mellett a magabiztos vezetésben is fontos szerepet tölt be. Szolgáltatásunk ügyfélközpontú, rugalmas és gyors, így nem kell amiatt aggódnia, hogy a vártnál később használhatná az ülést.

Az autóülés javítás után garantáljuk, hogy elégedett lesz a végeredménnyel. Olyan lesz, mintha sose lett volna gondja az üléssel! Ha igénybe venné szolgáltatásunkat, vagy kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.