06-70/273-83-49
06-30/976-98-57
aktivkarpitos@gmail.com
Elérhetõségek

Autókárpitozás Budapesten

Több mint 25 év autókárpitos tapasztalattal állunk rendelkezésére Budapesten korszerű műhelyünkben

Teljes körű ózonos fertőtlenítést végzünk 100% vegyszermentesen, az Önök biztonságáért. Időpont egyeztetés és kérdés esetén a 06-30/976-98-57, 06-70/273-83-49 számokon állunk rendelkezésükre.

Autója is megérdemli a kényeztetést, kezdje az őszt autókárpitozással Budapesten!

autókárpitozás Budapesten

A nyári forróság nem csak az embereket viseli meg, hanem még a gépeket is. Ilyenkor az autók is gyakrabban hibásodnak meg, ráadásul az erős napsütés kikezdheti a már elgyengült autóülést is, aminek így még tovább romlik az állapota. Ön is ebben a cipőben jár? A forróság elmúltával kezdje az őszt a jármű megszépítésével, keressen fel minket autókárpitozásért Budapesten!

Az autókárpitozás Budapesten kedvező áron elérhető, és cégünk rövid idő alatt elvégzi. Egy csapásra megszabadulhat a szakadt kárpittól vagy a forró napsütés által kiszárított és emiatt elöregedett bőrüléstől. Autója belseje így teljesen megújulhat, a piaci értékét is megnövelve. Természetesen érdemes elvinni a járművet egy alapos műszaki átvizsgálásra is.

Amennyiben szeretné igénybe venni cégünk szolgáltatásait, forduljon hozzánk bizalommal! Kedvező feltételekkel vállaljuk az autókárpitozást Budapesten, a részletes tájékoztatásért vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.